Le Uluai Fonotaga Galuega I le 2022

I le taeao o Ianuari 1, ina ua mae’a le fonotaga masani i le taeao o le taeao, na vave ai ona faia le fonotaga muamua a le kamupani i le 2022, ma sa auai taitai o le kamupani ma pule aoga o iunite eseese i lea fonotaga.

I le tausaga fou, Shanghai ZHJ TtekinolosiCo., Ltd., faʻavae i luga o le lelei o le gaosiga ma le faʻagaioiga i le 2021, o le a feagai ma ona vaivaiga ma amata mai le sasa ma le mafaufau o le "toe foʻi i le zero".​​

O lo'o lipotia mai e le matagaluega o fa'agaioiga gaosiga i le vaiaso ua tuana'i.Na faia e le Matagaluega o Pulega Aoao se aotelega atoatoa o le maeʻa o le lisi muamua o galuega mo le 44 vaiaso talu mai le 2021, ma logoina le lisi o galuega faʻapitoa a le kamupani ia Ianuari 2022.

"Taulaʻi i taimi uumi ma masani", faʻaauau pea le faʻalauiloaina o pulega i luga ole laiga, na lipotia e le Matagaluega o le Saogalemu, Puipuiga o le Siosiomaga ma le Soifua Maloloina le alualu i luma o pulega i luga ole laiga o iunite taitasi ia Tesema.

O le taulaʻi atu i le faʻatulagaina o tau ma le faʻaleleia atili o le faʻatinoina o galuega, na faia ai e le Operation Optimization Office se lipoti faʻapitoa i luga o fuafuaga faʻatatau mo le faʻaleleia o le lelei, faʻaitiitia o tau, faʻateleina tupe maua ma faʻaitiitia tupe faʻaalu.

Na faatulagaina e taitai o le kamupani le galuega i le amataga o le tausaga i le fonotaga.Guo Xirui, failautusi o le komiti pati a le kamupani ma le pule sili, na talosagaina iunite uma ina ia tausia se ulu manino, aoteleina ma le faaeteete le galuega i le 2021, mafaufau loloto ma fuafua fuafuaga mo le 2022, ma faia se galuega lelei i le faʻaleleia atili o pisinisi. pulega i le tausaga fou.


Taimi meli: Iuni-03-2019