O le tau o le kopa o le a faʻatuputeleina ma e mafai ona faʻamaualuga maualuga i lenei tausaga

Faatasi ai ma oloa apamemea o le lalolagi ua uma ona paʻu, o le toe faʻaleleia o le manaʻoga i Asia e mafai ona faʻaitiitia ai oloa, ma o tau o le kopa o loʻo faʻatulagaina e paʻu maualuga i lenei tausaga.

O le 'apamemea o se u'amea autu mo le decarbonization ma e fa'aaogaina i mea uma mai uaea i ta'avale eletise ma le fausiaina.

Afai o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaoga a Asia e pei ona sa i ai ia Mati, o le a faʻaumatia oloa apamemea i le lalolagi i le kuata lona tolu o lenei tausaga.O tau o le kopa e fa'amoemoe e o'o atu i le US$1.05 i le tone i se taimi pu'upu'u ma le US$15,000 i le tone i le 2025.

Na taʻua foʻi e le au suʻesuʻe uʻamea e faapea o le Iunaite Setete ma Europa na faʻasolosolo ona faʻalauiloa faiga faʻavae mo fale gaosi oloa mama, lea na faʻavavevaveina ai le manaʻoga o le kopa.O le faʻaaogaina o le kopa faʻaletausaga e faʻatatau e faʻatupulaʻia mai le 25 miliona tone i le 2021 i le 40 miliona tone i le 2030. O lena, faʻatasi ma le faigata o le atinaʻeina o mines fou, o lona uiga o le tau o le kopa e mautinoa e faʻatupulaia.


Taimi meli: Apr-26-2023